Skip to content

Miért fontos a weboldal karbantartást igénybe venni?

Elkészült az új WordPress weboldal és elégedett a funkciókkal és kinézettel is? Szeretné, ha ez folyamatosan így is maradna?

  1. A weboldalak utógondozása is nagyon fontos. A frissítéseket rendszeresen kell végezni, mind a bővítmények, WordPress és sablon esetében is. Ajánlott mindig a legfrissebb változatokat használni a weboldal nagyobb biztonsága érdekében.
  2. A webhelyegészséget ellenőrizni kell és az esetleges változtatásokat el kell végezni a tárhelyen is.
  3. A tartalom folytonos frissítése is nagyon fontos, ugyanis a böngészők szeretik, ha az oldal nem „alszik”. Érdemes blogot írni az oldalon, valamint a portfóliót, referenciákat frissíteni, elkészült munkákról bejegyzéseket készíteni és képpel ellátni.

Ugyan a WordPress admin oldal használata egyszerűnek tűnik, de ha nem rendszeresen használja a tulajdonos és nincs benne gyakorlata, akkor bosszúságot is okozhat, sok időt vesz el, hiszen nem mindennapi tevékenysége az admin használata és nehezebb megtalálni rajta a különböző funkciókat. Előfordulhat, hogy egy-egy változtatás miatt a pontosan és szakértelemmel megkreált oldal szerkezete széteshet.

Mindezek miatt javasolt karbantartási szerződést kötni, mert a szakember gyorsan, szakszerűen el tudja végezni ezeket a változtatásokat.

Meglévő weboldalak karbantartását is vállalom, valamint általam elkészített WordPress oldalak esetében ügyfeleim részére is végzek karbantartás szerződés keretén belül, negyedéves számlázással.

Keressen meg, ha bármelyik esetben szeretné kérni segítségemet!

Vágjunk bele, kérjen időpontot!

Photo by Lauren Mancke on Unsplash