Skip to content

"Choice" applikáció

Lépésről lépésre: Vizsgamunkám az XLabsnél egy fenntartható témájú applikáció a Choice  UI design elemeinek megtervezése. Az applikáció tervezéséhez a mid-fidelity desing állt rendelkezésre.

Mood board

A tervezés a moodboard (hangulattábla) elkészítésével kezdődött. A témához illő képeket kereste és 3 mood boardot állítottam össze, ebből a zöld-narancssárga színösszeállítás mellett döntöttem.

Tipográfia és színek

Ezután a színpaletta elkészítése következett, valamint a majd a tipográfia. A címszavakhoz egy helytakarékos betűtípust az Oswaldot választottam, a folyószöveghez, pedig a Lato-t.

Komponensek és variációik

A mid-fidelity terv állt rendelkezésre a munkámhoz, abból kiindulva készítettem el az applikáció komponenseit és azok variációit Figmában: ikonokat, gombokat, chips-eket, meü elemeit, sőt még egy logót is terveztem. A mobil nézet elkészülte után, megterveztem egy desktop verziót is.

Prototipizálás

Összeállítottam a képernyőket, keretnek az Iphone 13 minit választottam. Ügyeltem az egyenlő és konzisztens távolságokra, kerültem a zsúfoltságot a képernyőn. A gyors tervezés érdekében auto layout-ot alkalmaztam mindenhol.

Végül a prototipizálás következett.

Még több design:

Tekintse meg a többi munkámat is.

ZomoHome Logo

Kérjen ajánlatot

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot!